Over ons

Over ons

Verlichting is in ieders leven een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Op ieder moment van de dag speelt verlichting een rol. De beleving van die verlichting en de combinatie met moderne techniek maken het tot een onderwerp dat verder gaat dan een investeringsonderdeel van een nieuwbouw of renovatietraject van een pand.

Waarom is verlichting zo belangrijk:

  • Goede verlichting draagt bij aan het leveren van goede zorg in verzorgingshuizen.
  • Goede verlichting helpt bij goede concentratie en rust in een school.
  • Goede verlichting verhoogt de omzet van de winkelier.
  • Goede verlichting biedt veiligheid in de bedrijfshallen.

Dutch Led Design biedt  al sinds 2008 kennis en kunde op het gebied van LED verlichting als het gaat om techniek, biedt inzicht in de kosten van energie en onderhoud van de LED verlichting ten opzichte van traditionele verlichting.

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting staat voor ons op de eerste plaats. Dat houdt in een lange levensduur en een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit levert voor de gebruiker gedurende de levensduur de laagste kosten op.

Dutch Led Design ondersteunt haar klanten bij het maken van lichtplannen, bij het berekenen van de terugverdientijd en levert vervolgens de verlichting. Voor de installatie kan er worden samengewerkt met een huisinstallateur of wordt een lokale installateur benaderd.

Dutch Led Design maakt alleen gebruik van Nederlandse leveranciers en fabrikanten. Dit biedt grote voordelen op het gebied van kwaliteit, technische ondersteuning en garantie.

Dit is een test regel typ hier

Referentie

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Naam Achternaam

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland