Nederlandse leveranciers

Nederlandse leveranciers

Door bewust te kiezen voor Nederlandse fabrikanten en leveranciers is Dutch Led Design in staat om haar klanten LED verlichting te leveren die in aan de allerhoogste kwaliteitseisen en rendementseisen voldoen.

In de afgelopen jaren is steeds weer gebleken dat die Nederlandse fabrikanten die wij hebben geselecteerd voorop lopen in kennis en techniek.
Er is veel verschil in kwaliteit en rendement van de in de markt aangeboden LED verlichting waardoor het voor gebruikers, die onvoldoende kennis hebben niet eenvoudig is om een keuze te maken.
Dutch Led Design helpt gebruikers bij het maken van keuzes die zijn gebaseerd op volledige informatie inzake rendement, lichtplannen en terugverdientijdberekeningen.

Dit resulteert in het technisch hoogst haalbare rendement . Concreet betekent dit voor u als gebruiker zoveel mogelijk licht tegen zo laag mogelijke energiekosten.
Dat betekent niet altijd de laagste in aanschafprijs maar wel de laagste in kosten als het gaat over total cost of ownership voor de komende 10 jaar.
Om daar zeker van te zijn is een goede garantie belangrijk die wordt gegeven door fabrikanten en leveranciers die hebben aangetoond hun garantie waar te maken.
Ook als het gaat om technische vraagstukken in deze relatief nieuwe lichttechniek is een Nederlandse leverancier of fabrikant van grote toegevoegde waarde.
In samenwerking met deze Nederlandse partijen zijn in de afgelopen jaren zowel grote als kleine projecten tot volle tevredenheid van de gebruikers opgeleverd

Referentie

Graag wilde ik Nederlandse producten hebben. Martin heeft aan deze vraag voldaan.

Philip Hendrikxs

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland