Woningbouwverenigingen

Woningbouwverenigingen

Voor woningbouwverenigingen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de galerijverlichting in de hoogbouw biedt Dutch Led Design een mogelijkheid om fors te besparen op de onderhoudskosten. Steeds vaker wordt onderhoud aan de verlichting gedaan op verzoek van de bewoners zodra de buitenverlichting uit is gevallen. Hierdoor zijn de kosten op jaarbasis voor het onderhoud relatief hoog.

Dutch Led Design biedt de mogelijkheid om de onderhoudskosten voor ten minste 10 jaar ( > 60.000 branduren) tot € 0,- te reduceren.
Door het bestaande galerijarmatuur te voorzien van speciaal hiervoor ontwikkelde LEDstrip die op zeer eenvoudige en snelle wijze kan worden aangebracht hoeft er voor ten minste 10 jaar geen onderhoud te worden gepleegd.
De kosten die hiermee zijn gemoeid worden in ongeveer 2 jaar terugverdiend.
De lichtopbrengst is ten minste vergelijkbaar met die van de huidige TL verlichting. Uiteraard wordt een terugverdientijdberekening gemaakt op basis van uw parameters en wordt middels een proefopstelling inzicht gegeven in het effect van de aanpassing op de lichtopbrengst.
Er kan ook worden gekozen voor de complete vervanging van het galerijarmatuur indien het huidige armatuur is verouderd.

Referentie

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland