Retail

Retail

Als eigenaar van een winkel bent u gebaat bij een optimale presentatie van uw producten omdat dit absoluut bijdraagt aan de verkoopresultaten. Verlichting speelt daarin een grote rol. De laatste jaren is er op het gebied van verlichting veel veranderd. Veel moderne verlichting biedt nog meer mogelijkheden als het gaat om de juiste kleur die de producten nog mooier uit laten komen dan tot voor kort. Of het nu gaat om versproducten als brood, kaas, vlees of kleding en sieraden alles heeft zijn eigen verlichting nodig.

Kostenbesparing op energie en onderhoud wordt steeds belangrijker omdat die kosten de komende jaren alleen maar toenemen. Veel van de huidige winkel verlichting is niet energiezuinig en verliest vrij snel de oorspronkelijke lichtopbrengst.

Dutch Led Design helpt winkeliers bij het opstellen van een plan om de bestaande verlichting om te bouwen naar een energiezuinige uitvoering zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de verlichting.. De benodigde investeringen zijn vaak vanwege het grote aantal branduren per jaar snel terugverdiend.
Het is niet altijd nodig om bestaande armaturen te vervangen. Vaak kunnen onderdelen van de bestaande verlichting worden hergebruikt.
Onderdeel van de aanpak van Dutch Led Design is het inzichtelijk maken van de terugverdientijd en een proefopstelling.

Dutch Led Design heeft referenties die variƫren van een kaaswinkel tot een pianozaak

Referentie

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland