Kantoren

Kantoren

Bent u de eigenaar of huurder van een kantoor dat moet worden gerenoveerd of gaat u een nieuw kantoor bouwen dan zijn wij u graag van dienst bij het maken van een gedegen plan voor de verlichting. Bestekken zijn vaak niet gedetailleerd uitgewerkt als het gaat om verlichting en dat kan voor teleurstelling zorgen.
Tot voor kort werden vaak de plafondplaten geteld en dat bepaalde dan het aantal TL armaturen dat werd geplaatst.

Tegenwoordig zijn er zoveel meer mogelijkheden om niet alleen de sfeer binnen het kantoor te optimaliseren maar ook nog eens te zorgen voor de juiste verlichting op de juiste plaats.
Voor diverse ruimtes, die variëren van werkkamers tot vergaderzalen, kantines, recepties, magazijnen etc, zijn er verlichtingsoplossingen die met minimaal energieverbruik en geen onderhoud zeer goede verlichting bieden.

Er is ondanks de algemeen term LED verlichting veel verschil in kwaliteit die voor de leek niet altijd eenvoudig is te onderscheiden. Dutch Led Design heeft die kennis samen met haar fabrikanten en leveranciers wel in huis en dit wordt u vrijblijvend aangeboden om te bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen.
Wij inventariseren de bestaande situatie of de eisen en wensen voor de nieuwbouw en maken een compleet plan waarmee duidelijk inzicht wordt verkregen in te realiseren verlichting qua gelijkmatigheid, luxwaarden, etc.

De levensduur ( aantal branduren) van de armaturen, de lumen-watt verhouding en het behoud van de lichtsterkte bepalen niet alleen de kwaliteit van de verlichting maar ook de kosten voor u als eigenaar. Wij kunnen u de verschillen uitleggen van de verrichting die in de markt verkrijgbaar zijn en wat dat voor u betekent.

Referentie

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland