Bedrijfshallen

Bedrijfshallen

In het kader van verder oplopende energie- en onderhoudskosten van de verlichting in een pand is het voor de eigenaar of huurder belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn om daarop te besparen. Vaak maken de kosten van de verlichting een behoorlijk percentage uit van de energie en onderhoudskosten.

Het maken van de juiste keuzes kan alleen worden gedaan op basis van volledige informatie. Dat betekent dat naast de initiële investering in armaturen en installatiekosten er ook moet worden gekeken naar de energie- en onderhoudskosten voor de komende jaren.
Op het gebied van LED verlichting is er een groot aanbod. De techniek van de LED verlichting bepaalt de levensduur, het behoud van de lichtsterkte gedurende de levensduur en het energieverbruik. Dit alles moet worden beoordeeld in samenhang met de lichtopbrengst om tot een juiste keuze te kunnen komen. Uit ervaring weten we dat de verschillen in rendement van een LED armatuur kan oplopen tot 30%. Dit heeft grote consequenties voor de energiekosten.

Dutch Led Design helpt bedrijven om aan de hand van de wensen en eisen het juiste lichtplan op te stellen in combinatie met de juiste armaturen waardoor de gebruikers hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Zaken als daglichtregelingen kunnen enorm bijdragen in het terugdringen van de energiekosten maar dienen wel op de juiste wijze te worden uitgevoerd.

Referentie

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Naam Achternaam

Contact

Voor een gratis inventarisatie

Contact informatie:

Dutch Led Design
De Zande 3-B
8278AG
Kamperveen

Tel: 06 53 52 32 79
Email: m.plender@dutchleddesign.nl

Werkgebied:

Mijn werkgebied is in heel Nederland